[lok-foren/_borders/disc_ahdr.htm]

Anden Verdenskrig

Fra:
Kategori: kildemateriale
Date: 26-02-00
Time: 15:50:45
Remote Name: 195.249.52.90

Kommentarer

http://members.tripod.com/ww2links/dk/w2-dk.htm

En flot og fyldig side som er rig på billeder og audio. Du kan her læse om krigens optakt og om selve krigen.

2. Verdenskrig i Europa og Nordafrika En ung mand ved navn Anders Vind Ebbesen har begået denne ret omfattende opgave, som omhandler alt muligt om 2. verdenskrig.

Besøg i Auschwitz / Birkenau Fotos og tekst fra et besøg i den største af de tyske udryddelseslejre.

Bunkermuseet Frederikshavn

Bunkermuseet Hirtshals

Danmark under 2. Verdenskrig En projektopgave om besættelsen. Nok mest af interesse for unge mennsker som ønsker et hurtigt overblik over de vigtigste facts.

Den Russiske front Dette website handler egentligt om strategispil, men har også noget om om de tyske styrker på Østfronten.

Efterretninger fra Lolland og Falster i Stockholmarkivet. Spionage mod den tyske besættelsesmagt 1941-1945.

Erik Haaest home page Erik Haaest har skrevet flere bøger om 2. Verdenskrig - Hans bøger om Frikorps Danmark hører til blandt mine absolutte favoritter. På hans website kan du læse forskellige artikler om krigen. Læs også om forfatteren Sven Hassel, en svindler som har tjent millioner på sine "oplevelser" som tysk soldat.

Internationale begivenheder i 1930´erne på Dansk Lydhistorie Lydklip fra flere store begivenheder.

HUSK at tilmelde dig MAILLISTEN !

Koncentrationslejre Kasper Mikaelsen og Michael Steen Pedersen er to unge gutter, som har lavet en hjemmeside om koncentrationslejre. Desværre har de koncentreret sig mere om at lave et rædselsfuldt Doom-inspireret design som svælger i blod og horror, end om et probert indhold.

Nationalmuseet har 2 sider om 2. Verdenskrig :

Besættelsen 2. verdenskrig og Danmarks frihedskamp 1940-45 En side for børn.

Oscar Schindler Om manden som reddede mere end tusind jøder fra Holocaust. Kendt fra Spielbergs film "Schindlers Liste".

Sandagers Samling. Sandager er en ivrig amatørarkæolog og ejer en del genstande fra krigens tid som han her viser frem. Udover hans samling, kan du her læse mere om Frikorps Danmark. En ganske interessant side !

Supermarine Spitfire En kort gennemgang af Supermarine Spitfire og dennes historie, modeller, opbygning og motorisering.

Steen's hjemmeside Steens største interesse er 2. Verdenskrig og den tyske besættelse af Danmark 1940-45. Han har lavet nogle ret interessante sider om Skjern-egnen under krigen. Klik og læs om bomber, sabotage og 38 dræbte i besættelsens sidste minutter!

Århus under besættelsen En flot og spændende side som kan anbefales alle med interesse for tiden under den tyske besættelse af Danmark.

[lok-foren/_borders/disc_aftr.htm]

Send mail til mail@fynhistorie.dk med spørgsmål og kommentarer til denne web site.
Copyright © 2000  Sydfyn-info.dk A/S, hvor intet andet er angivet. www.fynhistorie.dk